24 Αυγούστου 2014

Ούτε... καρφίτσα δεν πέφτει στο αεροδρόμιο Μυκόνου Δείτε βίντεο...

Ούτε... καρφίτσα δεν πέφτει στο αεροδρόμιο Μυκόνου
http://www.protothema.gr/

Η αναμονή για ένα ταξί μπορεί να φτάσει ακόμη και τις τρεις ώρες 

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτές τις ημέρες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου με αποτέλεσμα να σχηματίζονται τεράστιες ουρές από ανθρώπους, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν έως και τον εξωτερικό χώρο του κτηρίου του αερολιμένα. 

Η ταλαιπωρία είναι εμφανής, οι τουρίστες είναι έξαλλοι, ενώ οι πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί επιλέγουν καρέκλα μέχρι να έρθει η ώρα της πτήσης τους. Έντονη είναι και η δυσφορία από τον κόσμο που φτάνει στο νησί και επιλέγει να μετακινηθεί από το αεροδρόμιο με ταξί. 

Η αναμονή για ένα ταξί μπορεί να φτάσει ακόμη και τις τρεις ώρες! 

Αν και οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις είναι πολύ συχνές στο νησί των Ανέμων, υπάρχουν στιγμές που το αεροδρόμιο… βουλιάζει. Πάντως, όλα δείχνουν πως το θετικό πρόσημο στον τουρισμό της Μυκόνου επιβεβαιώνεται, ενώ οι ξενοδόχοι του νησιού ενημερώνουν πως μέχρι τις 25/8 η πληρότητα στις κλίνες αγγίζει το 100%!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πριν μέρες πήραμε ένα mail από φίλο του Blog στο εξωτερικό που μεταξύ σοβαρού και αστείου μας λέει ότι του στοίχισε πιο πολύ το Χωρα Μυκόνου Αεροδρόμιο με τρίκυκλο πεταμένος σαν τσουβάλι στην καρότσα  !Από το Μύκονος Αθηνα με την Aegean !!!Και όλα αυτά έλλειψη οργάνωσης του Δήμου που έπρεπε να έχει υποχρέωση το Αμαρτωλό ΚΤΕΛ Μυκόνου να έχει λεωφορείο μόνιμα ,  που για ψηφοθηρικούς λόγους κάνουν  ότι γουστάρουν χειμώνα καλοκαίρι με ερείπια οχήματα ..Κυρια Ανδρόνικου μια και θέλετε προτάσεις ορίστε μια:Δημοτική Συγκοινωνία από Νέο Λιμάνι στο Παλαιό, Φάμπρικα, Αεροδρόμιο από την πρώτη μέχρι την τελευταία πτήση σε τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα την εποχή απλά και γρήγορα ,και νέες θέσεις εργασίας και εξυπερέτηση των Επισκεπτών του Νησιού μας.Ειδάλλως θα βλέπουμε τριτοκοσμικά φαινόμενα όπως στο video και στη φωτογραφία Τουρίστες πεταμένους στις καρότσες με background παράνομες αφίσες και video ντροπής.Κατά τα αλλα θέλουμε να πουλάμε Υψηλό Τουρισμό πανάθεμα μας!!!Ρίξτε μια ματια στα αρνητικά σχόλια των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος ...

Tο Παρατηρητήριο του Μύκονος Zoo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου