28 Αυγούστου 2014

Κρουαζιέρα Μύκονος, χωρίς στρατηγικό σχέδιο η επιτυχία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εφιάλτη...

Κρουαζιέρα
Τουρισμός σε βαθιά νερά, χωρίς πυξίδα

Η τουριστική κίνηση φέτος αναμένεται να σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο από τις προηγούμενες χρονιές. Όμως το μέλλον για έναν σημαντικό τομέα του τουρισμού, που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, - σύμφωνα με ειδικούς - μπορεί και να κινδυνεύει. Ταξιδιωτικοί και ναυτικοί πράκτορες, αιρετοί άρχοντες, επιχειρηματίες και άλλοι επαγγελματίες που ασχολούνται εδώ και χρόνια με την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Κρουαζιέρας συμφωνούν πως η επιτυχία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε εφιάλτη, αν η διαχείριση των τουριστικών ροών και οι προσφερόμενες υποδομές δεν ανέλθουν σε τέτοια επίπεδα που θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς τουρίστες που σήμερα επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό, αλλά αύριο ενδέχεται να αναζητήσουν κάτι άλλο.  
«Το νησί έχει ξεφύγει, βγάζει πολλά λεφτά, οι υπηρεσίες στα ξενοδοχεία είναι top, αλλά βγαίνει ο τουρίστας έξω και πέφτει πάνω στο χάος».....
«Προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να κάνει κάτι και το νησί», λέει ο πρόεδρος των λεμβούχων Ηλίας Αιγινίτης.

Το ίδιο επιβεβαιώνει και ο ναυτικός πράκτορας κ. Δάσκας. «Μιλάμε για υποδομή του 1800 και βρισκόμαστε στο 2014»....
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ:KLIK HERE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου