14 Οκτωβρίου 2014

Εκθέτει την Μύκονο ανεπανόρθωτα δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος...

Δείτε φωτογραφίες – Beach bars που καταλαμβάνουν ολόκληρες παραλίες – Η μαφία των ταξί - Οι πολεοδομικές παραβάσεις, τα τριώροφα και τα αυθαίρετα - Το αεροδρόμιο που δεν μπορεί να καλύψει την βατική κίνηση – Όργιο κλοπών – Η ανυπαρξία των αστυνομικών ελέγχων Δεν μετράει μόνο η αδιαμφισβήτητη φυσική ομορφιά του νησιού και οι -κατά γενική ομολογία- υψηλού επιπέδου προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες για να διαμορφώσουν οι επισκέπτες θετική γνώμη για την Μύκονο.Όμως, το κερασάκι στο όργιο των πολεοδομικών παρανομιών αποτελεί η επανατοποθέτηση του κ. Σταύρου Μαντζιβή στην θέση προϊσταμένου της Πολεοδομίας Μυκόνου. Ο κ. Μαντζιβής είχε παυθεί από τα καθήκοντα του στην πολεοδομία τον περασμένο Φεβρουάριο με απόφαση της τότε δημάρχου του νησιού Ειρήνης Γρυπάρη, επειδή έχτιζε βίλες σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Μυκόνου και όταν τον κατήγγειλαν για πολεοδομικές παραβάσεις, έλεγξε ο ίδιος τον εαυτό του και υπόγραψε από πάνω ως αναπληρωτής προϊστάμενος και την έκθεση που τον έβρισκε αθώο και καθαρό! Κι όμως, αυτός ο κύριος επανήλθε δριμύτερος στα καθήκοντά του! Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν! 
Η «μαφία» των ταξί  Τους δικούς της νόμους έχει επιβάλλει στην Μύκονο μερίδα ταξιτζήδων. Οι περισσότεροι οδηγοί συστηματικά δεν τηρούν τον τιμοκατάλογο των δρομολογίων, επιλέγουν διαδρομές και δεν χρησιμοποιούν ποτέ το ταξίμετρο. Οι καταγγελίες τουριστών που πέφτουν θύματα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης πέφτουν βροχή, αλλά φαίνεται πως τίποτα δεν αλλάζει.
 Αποκαλυπτικός ήταν δημοσιογράφος του Euronews που επισκέφθηκε πρόσφατα το νησί των Ανέμων, ο οποίος δημοσιοποίησε διάλογο με οδηγό ταξί: «Κάθε μέρα δίνω για την ίδια διαδρομή 10 ευρώ. Δεν νομίζω ότι σήμερα μεγάλωσε ο δρόμος για να μου ζητάς παραπάνω»…
 - See more at: http://www.mykonospress.gr/?p=28172#sthash.p3PQpEYZ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου