28 Ιανουαρίου 2015

Τι θα γένουμε χωρίς πρίγκιπες;;;


Τι θα γένουμε χωρίς πρίγκιπες;
Ο πρίγκηψ Αντώνιος έλκων την καταγωγήν από ευγενές τζάκι και τυγχάνων δισέγγονος της Πηνελόπης Δέλτα τερμάτισε τον πρωθυπουργικό του βίον, που διήρκεσε περίπου 2,5 χρόνια στις 25 Ιανουαρίου 2015 και βαίνει προς τερματισμόν και του πολιτικού του βίου γενικώς.

Ο επίσης πρίγκηψ Γεώργιος καταγόμενος από την πολιτική οικογένεια Παπανδρέου, τερμάτισε τον πρωθυπουργικόν του βίον που διήρκεσε περίπου 2 χρόνια στις 11 Νοεμβρίου 2011 και με το νέο κόμμα που ίδρυσε (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), βρέθηκε εκτός βουλής τερματίζοντας κατά τα φαινόμενα και τον πολιτικόν του βίον γενικώς.

Οι δύο πρίγκιπες με ένα χρόνο διαφορά στην ηλικία (μεγαλύτερος ο Αντώνιος με έτος γεννήσεως 1951) συνέπεσαν στην Αμερική για σπουδές, όπου και για κάποιο διάστημα συγκατοίκησαν. Αργότερα, απέδειξαν πόσο φίλοι ήσαν, όταν ο ένας «έφαγε» τον άλλον (ο Αντώνιος τον Γεώργιο) συνεπικουρούμενος από την αυλή του δεύτερου προκειμένου να γίνει και αυτός πρωθυπουργός. 

Οι θητείες και των δύο… βοήθησαν στη δυστυχία του ελληνικού λαού και στη διαρκή ευτυχία των ολίγων οικογενειών που επί της ουσίας κυβερνούν τη χώρα.

Ορισμένοι ακόμη πρίγκιπες και πριγκίπισσες έχουν ξεμείνει στη χώρα ελλοχεύοντας για να παίξουν τον ιστορικό τους ρόλο.

Ένα παλλαϊκό «ουφ!!!» ακούγεται για το τέλος των πριγκίπων αν και κάποιοι λίγοι αναρωτιούνται: «και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους;»... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου