14 Οκτωβρίου 2015

Σιγά μην σκίσετε κάνα καλσόν…

Είπα να μην ξαναγράψω για” σας. Είπα να κάνω τα στραβά μάτια και να δώσω τόπο στην οργή. Έλα μου ντε όμως που κάποιοι από σας εξακολουθείτε την βλακεία την ανοησία, την χαζομάρα τον «επαρσισμό» να τα έχετε αναγάγει σε επιστήμη….
Εκτός του οτι είστε οτι παλιομοδίτικο έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος έχετε και από πάνω την εντύπωση οτι επιτελείτε και έργο κιόλας!! Ο Χριστός και Παναγία!
Αμ το άλλο…. Σας έχει καρφωθεί στο μυαλό – έχετε πειστεί κιόλας – οτι και καλά βάλλεστε για την «μαχητικότητά σας», για την τόλμη σας για την αποκάλυψη της αλήθειας… Πραγματικά πείτε μας, επικοινωνείτε με την πραγματικότητα ή έχετε ονειρώξεις;
Για ποια αλήθεια ακριβώς μας μιλάτε;  Γι” αυτήν που επιμελώς κρύβετε ή εμφανίζετε κατά το δοκούν, όπως σας εξυπηρετεί και όπως σας συμφέρει; Για την αλήθεια που φιλτραρισμένη απο το δόγμα σας «να μαθαίνει ο κόσμος μόνο τις θετικές ειδήσεις» μένει στην αφάνεια ώστε να χρησιμοποιηθεί μετέπειτα σαν μοχλός πίεσης για να μπορείτε να έχετε λόγο σε θέματα για οποία ο κόσμος ποτέ δεν σας επέλεξε να έχετε; Πείτε μας για ποια αλήθεια μιλάτε, αφού το ξέρουμε και οι δυο καλά οτι είστε μαλωμένοι χρόνια τώρα με αυτήν…
Φαντασιώνεστε οτι είστε κάτι σημαντικό χωρίς να έχετε καταλάβει οτι ο κόσμος της Σύρου σας θεωρεί ένα τίποτα. Δεν σας έχει καμία εκτίμηση για όσα λέτε και όσα γράφετε. Το παιχνίδι σας το έχουν καταλάβει άπαντες.
Δεν είναι μυστικό και το ξέρει πλέον όλο το νησί πως μόλις ο Άρχων της πόλης σας ξέκοψε τις παλιές -κακές ή μάλλον κάκιστες – συνήθειες που είχατε, αμέσως εσείς το είδατε «επαναστάτες». Αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος που αυτοβαπτιστήκατε έτσι! Θέλατε να έχετε λόγο στην πολιτική του Δήμου μας, για το τι γίνετε, πως θα γίνετε και αν θα γίνετε!  Αυτή είναι η αλήθεια.
Μόλις σας κόπηκε ο βήχας το θεωρήσατε προσβολή γιατί δεν μπορούσατε να αποχωριστείτε αυτόν το ρόλο που κάποιοι για τους δικούς τους λόγους σας είχαν αφήσει να παίζετε.
Έτσι θεωρήσατε πρέπον για να αποκατασταθεί -όχι η νομιμότητα- αλλά η τάξη που σας βόλευε να τιμωρηθεί ο κακός Άρχων και οι συν αυτοί του
Και έτσι αρχίσατε ενα βρώμικο πόλεμο σε άτομα που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Ενα πραγματικό βρώμικο πόλεμο με εκφράσεις χυδέες όσο και ο τρόπος με τον οποίο ζείτε. Και τότε σας επιτεθήκαμε. Με το ίδιο νόμισμα. Και θα το κάνουμε συνέχεια. Γιατί δεν έχετε μπέσα, είστε κακές ψυχές, βρώμικες.
Δεν θα πούμε άλλα, μένουμε σε αυτά.  Μπορείτε να το παίξετε για λίγο ακόμη Ρομπέν των Δασών, σας αφήνουμε να ζήσετε με αυτήν σας την φαντασίωση.
Μετά όμως θα έρθει η ώρα να πούμε κι άλλα, πιο πολλά. Ως τότε προσέξτε μην σκίσετε κανένα καλσόν!
Όσοι φοράτε… γιατί έχουμε μπερδευτεί ποιός φοράει, τι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου